Volg ons ook op INSTAGRAM!

Voorschrift indienen

Heb je al een voorschrift? Dan kan je dit online opladen via onze website, waarna wij alles voor jou in orde brengen. Van zodra jouw medicatie klaar ligt, verwittigen we je meteen!

Reservaties blijven 7 dagen beschikbaar in de apotheek. 

Opladen

Dienstverlening in onze apotheek:


-Maken van uw medicatieschema +bespreking van de juiste inname van uw medicatie!

-Coaching van patienten met gewichtsproblemen :

 plaatsing van glucosemeter , bespreking en opvolging van de resultaten.


Elke dag staan we bovendien klaar als team om in nauw overleg met de artsen, leveranciers en ziekenhuizen  oplossingen te zoeken om de vele stockproblemen rond medicatie , beschikbaarheden  en leveringstekorten  op te volgen en ook voor jullie op te lossen !

 
maandag

09:00 - 18:00

dinsdag

09:00 - 18:00

woensdag

09:00 - 18:00

donderdag

09:00 - 18:00

vrijdag

09:00 - 18:00

zaterdag

09:00 - 17:00

zondag

gesloten

DIGITALE AGENDA voor Afspraken*


* Voor vertegenwoordigers :  énkel op DONDERDAG van 9.30 u -13.00u.(locatie is tijdelijk afwijkend en wordt vermeld in de bevestigingsmail van de afspraak) bij voorkeur via TEAMS !

Maak een afspraak

Onze apotheek heeft WACHTDIENST op volgende dagen :

2024:  


-dinsdag 12/03

-zaterdag 23/03

-maandag 27/05

-maandag 03/06

Omwille van de veiligheid  gebruiken we na 22.00u het wachtloket  en kan er enkel contactloos of contant betaald worden.

Slaapproblemen

Vanaf nu kunnen wij samen met jouw arts je helpen bij het afbouwen van je slaapmedicatie. Dit doen we met behulp op jouw maat gemaakte magistrale bereidingen en persoonlijke begeleiding. Je ziekenfonds betaalt dit traject terug.

Het snelste schema voorziet een afbouw in 50 dagen, het langzaamste duurt 360 dagen.Je arts bepaalt in overleg met jou de snelheid van je afbouwprogramma.

Demo-dagen Cosmetica 2024

Lees meer

Verhuur van toestellen

Onze apotheek heeft een groot assortiment aan toestellen die je dezelfde dag nog kan huren.

Lees meer

Wij bouwen elke dag aan jouw gezondheid!

Vitamines en voedingssupplementen zijn een aanvulling op jouw gezondheid.
Ons doel is om jouw gezondheid te verbeteren én te versterken. Zelfs als je goed eet, veel beweegt en gezonde keuzes maak, heeft je lichaam vaak meer nodig ... Jouw apotheker-voedingsspecialist is de juiste persoon om je hierin gericht te adviseren. We werken stapsgewijs samen tot jouw lichaam het verschil voelt.

Op Woensdag en Donderdag kan onze apotheker Kristel Verreydt, specialist voedingssupplementen, orthomoleculaire geneeskunde, jou begeleiden in de apotheek. Na een intake gesprek stellen we een uitgebalanceerd programma in functie van jouw behoefte op. Een afspraak voor zo'n gesprek maak je via onze digitale agenda. We werken enkel met wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen die kwalitatief zeer hoogstaand en veilig zijn, en een gecertificeerde zuiverheid hebben.

Onze missie is gaan voor een algemene gezondheidswinst! Verder bieden wij sinds kort ook terug de mogelijkheid om een degelijke huidanalyse te krijgen. Ook hiervoor boek je best een reservering via onze digitale agenda.

Meebouwen aan uw gezondheid

Wenst U een afspraak te maken  om uw Medicatie te bespreken en een MEDICATIESCHEMA op te stellen ?

Dit kan je online zelf inplannen via onze digitale Agenda.

Maak een afspraak

Automaat

Bezoek onze automaat, ook na sluitingstijd.