Voorschrift indienen

Heb je al een voorschrift? Dan kan je dat online opladen via onze website, waarna wij alles voor jou in orde brengen. Van zodra jouw medicatie klaar ligt, verwittigen we jou meteen!

Reservaties blijven 7 dagen beschikbaar in de apotheek. 

Opladen

Slaapproblemen

Vanaf nu kunnen wij samen met jouw arts je helpen bij het afbouwen van je slaapmedicatie. Dit doen we met behulp op jouw maat gemaakte magistrale bereidingen en persoonlijke begeleiding. Je ziekenfonds betaalt dit traject terug.

Het snelste schema voorziet een afbouw in 50 dagen, het langzaamste duurt 360 dagen.Je arts bepaalt in overleg met jou de snelheid van je afbouwprogramma.

Cosmetica 2023 Demo-dagen

Vrijdag 12 mei van 10.00u tot 17.00u & vrijdag 15 december van 10u to 17u. Schrijf je nu in!

Lees meer

Verhuur van toestellen

Onze apotheek heeft een groot assortiment aan toestellen dat je bij ons kan huren.

Lees meer

Wachtdienst

Ma 27 februari, vr 21 april, di 25 april & za 3 juni

Indien gewenst kunnen wij tijdens de wachtdienst tussen 9.00 u tot 22.00u een snelle antigeentest afnemen. Gelieve hiervoor eerst te bellen naar de apotheek. Na 22.00 uur gebruiken we voor onze veiligheid het wachtloket en kan er niet meer met Bancontact/Visa betaald worden.

maandag

09:00 - 18:00

dinsdag

09:00 - 18:00

woensdag

09:00 - 18:00

donderdag

09:00 - 18:00

vrijdag

09:00 - 18:00

zaterdag

09:00 - 17:00

zondag

gesloten

Vertegenwoordigers

Afspraken dienen voortaan gemaakt te worden via de digitale agenda.

Maak een afspraak

Automaat

Bezoek onze automaat, ook na sluitingstijd.Meebouwen aan uw gezondheid

Wenst u een afspraak voor de afname van een Covid-test of een afspraak bij onze huisconsulente?

Maak een afspraak

Wij bouwen elke dag aan jouw gezondheid!

Vitamines en voedingssupplementen zijn een aanvulling op jouw gezondheid.
Ons doel is om jouw gezondheid te verbeteren én te versterken. Zelfs als je goed eet, veel beweegt en gezonde keuzes maak, heeft je lichaam vaak meer nodig ... Jouw apotheker-voedingsspecialist is de juiste persoon om je hierin gericht te adviseren. We werken stapsgewijs samen tot jouw lichaam het verschil voelt.

Op Woensdag en Donderdag kan onze apotheker Kristel Verreydt, specialist voedingssupplementen, orthomoleculaire geneeskunde, jou begeleiden in de apotheek. Na een intake gesprek stellen we een uitgebalanceerd programma in functie van jouw behoefte op. Een afspraak voor zo'n gesprek maak je via onze digitale agenda. We werken enkel met wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen die kwalitatief zeer hoogstaand en veilig zijn, en een gecertificeerde zuiverheid hebben.

Onze missie is gaan voor een algemene gezondheidswinst! Verder bieden wij sinds kort ook terug de mogelijkheid om een degelijke huidanalyse te krijgen. Ook hiervoor boek je best een reservering via onze digitale agenda.