Soria 15-s Eleutherococcus Xxi Caps 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Siberische ginseng bezit als belangrijke actieve bestanddelen daucosterol en eleutherosiden (1%) A tot en met M. Ze zijn verantwoordelijk voor een weerstandsverhogend, adaptogeen, stimulerend, hypoglycemiërend, concentratie- en coördinatiebevorderend, pancreas- en eetluststimulerend, groei- en prestatiebevorderend vermogen. Ze oefenen een positief effect uit op de productie van het adrenocorticotroop en het gonadotroop hormoon. Vele auteurs vermelden antimutagene eigenschappen en een stimulering van de RNA en proteïnensynthese.

Gebruik

Chronisch: 1 capsule per dag

Acuut: 2 capsules per dag

Samenstelling

gelyofiliseerd extract van Siberische ginseng 300 mg (4:1), microkristallijne cellulose, neutraal anionisch copolymeer, hydroxypropylmethylcellulose.

Standaardisatie per capsule: eleuterosiden 54 mg

Indicatie

algemene zwakte, herstel, fysische en psychische prestatie, libidoverlies, zware inspanning, weerstandsvermindering

Contra indicatie

Niet aangeraden tijdens zwangerschap.

Gegevens
CNK3366317
FabrikantenSoria Bel
MerkenSoria
Breedte60 mm
Lengte110 mm
Diepte30 mm
Hoeveelheid verpakking30