Magnesium Quatro 900 Be Life Pot Caps 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Drie aanvullende magnesiumzouten in combinatie met vitamine B6 voor minder vermoeidheid en stress. Hooggedoseerd
Een hoogwaardige formule met drie aanvullende magnesiumzouten en vitamine B6 voor maximale werkzaamheid
Magnesium is een onmisbaar sporenelement voor de mens. Ons lichaam kan het mineraal niet aanmaken en moet dus een voorraad aanleggen uit onze voeding. Magnesium speelt een rol bij meer dan 300 vitale functies in ons lichaam.

  • Het mineraal vermindert vermoeidheid en draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en een normale psychologische functie.
  • Het draagt bij tot een goede spierwerking.

Magnesium kan in het bijzonder zijn aangewezen bij gespannen of stijve spieren en in periodes van vermoeidheid en tijdelijke stress.
Magnesium Quatro 900 bevat de optimale dosering magnesium. Het supplement veroorzaakt geen darmproblemen.

Gebruik

1-2 caps./dag
's Ochtends bij de maaltijd

Samenstelling

Samenstelling // 1 capsule Magnesiumbisglycinaat 10% // 500 mg Magnesiumglycerofosfaat 11,5% // 260 mg Magnesium-N-Acetyltaurinaat 6,5% // 140 mg Pyridoxal 5'-fosfaat (vit. B6) 68% // 515 µg Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren // 8,7 mg

Indicatie

Drie aanvullende magnesiumzouten in combinatie met vitamine B6 voor minder vermoeidheid en stress. Hooggedoseerd

Contra indicatie

Volgens medisch advies bij nierproblemen of bij overschrijden van de RI in cumulatieve dosissen. Magnesium mag niet samen worden ingenomen met antibiotica uit de cycline- en chinolonenfamilie.

Details
CNK3202983
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte62 mm
Lengte93 mm
Diepte62 mm
Verpakkingshoeveelheid60 gel