Pro-cal Shot Banaan 6x120ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Pro‐Cal shot is een vloeibaar energiesupplement in een klein volume, beschikbaar in de smaakvarianten neutraal, aardbeien- en bananensmaak. Het levert naast eiwitten ook vetten en koolhydraten. Omdat 30ml Pro-Cal shot 100kcal en 2g eiwit bevat, kan het een snelle boost aan energie en eiwitten zijn voor patiënten die het moeilijk vinden om aan hun energiebehoefte te voldoen via de normale voeding of met enkel bijvoeding.

Pro‐Cal shot is een voeding voor medisch gebruik en dient onder medisch toezicht van de behandelaar (arts en/of diëtist(e)) te worden gebruikt. Het is geschikt vanaf de leeftijd van 3 jaar bij ondervoeding of bij aandoeningen die een supplement aan energie en eiwitten vereisen.

Gegevens
CNK3342813
FabrikantenVitaflo International LTD
MerkenVitaflo
Breedte114 mm
Lengte205 mm
Diepte132 mm