Tena Proskin Barrier Cream 150ml 4419 Verv.3244829

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

TENA ProSkin Barrier Cream is een waterafstotende, transparante crème, ideaal om de huid te beschermen en de vroege tekenen van roodheid en irritatie die verband houden met incontinentie te voorkomen. De kwetsbare, ouder wordende huid kan beschermd worden met een zachte beschermende barrière, die bestaat uit glycerine, koolzaadolie en vitamine B. Indien nodig kan bij de productverschoning een laagje van de crème aangebracht worden om de huid extra te beschermen. De milde crème bevat geen parfum of conserveermiddelen. Het product is dermatologisch getest om de huid gezond te houden.

  • Waterafstotende laag
  • Kalmerend en hydraterend
  • Zonder parfum en conserveringsmiddelen
Gegevens
CNK3983319
FabrikantenEssity Belgium
MerkenTena