Sensura Mio Flex 2d g/z Xl Opaak 90mm 30 18386

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

SenSura Mio zorgt voor een goede pasvorm op het lichaam en een optimale discretie.

Belangrijkste voordelen:

• Elastische huidplaat die zich aanpast aan de individuele lichaamscontouren en zo een goede pasvorm creëert

• Neutraal grijs zakje van stof voor optimale discretie

• Cirkelvormige filter vermindert verstopping en zorgt voor een langdurige bescherming tegen het opbollen van het stomazakje

• De nieuwe klikkoppeling geeft zekerheid en een veilig gevoel

Bij SenSura Mio Click gesloten zakjes is de elastische huidplaat gescheiden van het stomazakje, zodat het stomazakje kan worden vervangen zonder de huidplaat los te maken. Het stomazakje is verbonden met de huidplaat via de nieuwe klikkoppeling, die een hoorbare "klik" laat horen wanneer het stomazakje stevig op de huidplaat is bevestigd. SenSura Mio Click gesloten zakjes zijn beschikbaar met vlakke huidplaten met op maat te knippen openingen en met transparante of neutraal grijze stomazakjes van verschillende groottes, en diameters van 40, 50, 60 of 70 mm.

Indicatie

2-delig colostomie opvangzakje.

Gegevens
CNK4575114
FabrikantenColoplast Belgium
MerkenSensura Mio