Mustela Ch Bio Katoenen Doekjes Water 60

-10%
Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Ultrazachte doekjes met water van biologisch katoen voor het gezicht, de handen, het zitvlak en het lichaam van baby's en kinderen vanaf de geboorte(1).

Deze doekjes reinigen de huid op zachte wijze en geven een aangenaam gevoel van frisheid terwijl de huid zacht en gehydrateerd blijft.

De BIO katoenen doekjes met water zijn vegan - geen dierlijke ingrediënten - en bevatten 99,8% natuurlijke ingrediënten. Zonder parfum.

Het biologisch katoen is 100% gerecycleerd en afkomstig uit de textielindustrie, het maakt deel uit van de circulaire economie en van een anti-afvalbenadering. De vezels zijn 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar(2) en composteerbaar.

Deze doekjes, die onder dermatologisch en pediatrisch toezicht zijn getest, garanderen een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte(1).

(1)Baby's die de neonatologie hebben verlaten. (2)Biologisch afbreekbare vezels overeenkomstig PN-EN/ISO 20 200, PN-EN 14 806 en PN-EN 14 045.

Gebruik

Neem een Mustela doekje en reinig voorzichtig het gezicht, de handen, het zitvlak en het lichaam van de baby of het kind. Sluit het pak doekjes goed af na gebruik. Niet in het toilet of in de natuur gooien.

Samenstelling

AQUA/WATER/EAU, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*/ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE*, SODIUM LEVULINATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CITRATE.

Indicatie

Deze doekjes, die onder dermatologisch en pediatrisch toezicht zijn getest, garanderen een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).

Gegevens
CNK4193553
FabrikantenExpanscience
MerkenMustela